Sudedamosios dalys
Pieninis šokoladas: cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, išrūgų milteliai (iš PIENO), augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio), emulsikliai: lecitinas (iš SOJOS) ir E 476; kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 25%. Įdaras: augaliniai riebalai (palmių), cukrus, išrūgų milteliai (iš PIENO), nugriebto PIENO milteliai, mažesnio riebumo kakavos milteliai, kvapiosios medžiagos, emulsiklis: lecitinas (iš SOJOS), dažiklis (E 160a).
Alergenai (Papildoma informacija)
Produktas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. Sudėtyje gali būti glitimo turinčių javų, žemės riešutų ir kitų riešutų.
Laikymo sąlygos
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.